​​​​​​​​PHASIUS - Icon Industry.jpg INDUSTRIE

Phasius biedt een uiterst complete portefeuille van oplossingen op maat en gepersonaliseerde diensten die beantwoorden aan al uw kwaliteitsvereisten, ongeacht het producttype: geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, voedingssupplementen, biociden, cosmetica, grondstoffen…

Als Expertisecentrum dat in de schoot van APB werd opgericht, kan Phasius gebruik maken van meer dan 50 jaar ervaring in het domein van ontwikkeling en validatie van analysemethodes. De analyselaboratoria van APB, een betrouwbare partner van tal van spelers in de gezondheidssector staan bekend om de kwaliteit van hun testresultaten, gegarandeerd door een wetenschappelijke knowhow en uiterst strenge kwaliteitsnormen.  

Farma​ceutische producten

Waarom beroep doen op Phasius ?

Ons laboratorium beschikt over meerdere troeven die het duidelijk onderscheiden van andere laboratoria voor kwaliteitscontrole:

 • een ruime waaier aan analysemethodes die in combinatie met onze knowhow toelaat om uw producten sneller op de markt te brengen;
 • een unieke kennis van de Belgische farmaceutische sector;
 • een jarenlang partnerschap versterkt door een vertrouwensrelatie met de voor gezondheidszorg bevoegde Belgische overheden;
 • een heel sterke band met alle apothekers, dankzij de missie die APB en zijn laboratoria al meer dan 50 jaar vervullen om de Belgische officina-apotheker bij te staan op het gebied van de conformiteit en de kwaliteit van producten. ​

Parafarmaceutische producten

Waarom beroep doen op Phasius?

Als nabije en door de bevolking heel gewaardeerde zorgverlener speelt de officina-apotheker een sleutelrol in het aanbieden van uw producten. Dankzij de heel sterke band die Phasius onderhoudt met alle apothekers, is het de ideale partner om uw imago te versterken, niet alleen bij de apothekers, maar ook bij de consumenten.

Ons laboratorium beschikt over meerdere troeven die het duidelijk onderscheiden van andere laboratoria voor kwaliteitscontrole:

 • een specifieke expertise in analytische ondersteuning, en in de ontwikkeling en validatie van analysemethodes voor de oppuntstelling van nieuwe formulaties;
 • een unieke ondersteuning voor innovatie, omdat:
  • wij uw activiteiten voor kwaliteitscontrole (grondstoffen en vrijgave van loten) in uw plaats uitvoeren;
  • adviezen op maat over de marktbehoeften om u in staat te stellen nieuwe groeimogelijkheden te identificeren.  

Grondstoffen

Waarom een beroep doen op Phasius?

Met het oog op het ondersteunen en het versterken van de kwaliteit van de grondstoffen die worden gebruikt in magistrale en officinale bereidingen of in andere types producten, bieden wij u geïntegreerde oplossingen op drie niveaus: 

 • Phasius is uw vertrouwenspartner voor de uitbesteding van uw kwaliteitscontroletests. Wij bieden u nauwkeurige en betrouwbare resultaten, gegarandeerd door een wetenschappelijke knowhow en heel hoge kwaliteitsnormen.
 • Door zijn adviesverlening en analytische testactiviteiten helpt Phasius u bij de ontwikkeling en de validatie van nieuwe methodes. Onze ruime waaier van analysemethodes stelt ons in staat om uw ontwikkelingstermijnen aanzienlijk in te korten.
 • Phasius biedt u kostbare hulp voor al uw redactionele behoeften, door middel van adviezen of zelfs rechtstreekse bijstand voor het opstellen van uw formulieren, protocollen en monografieën.

Ons laboratorium beschikt over meerdere troeven die het duidelijk onderscheiden van andere laboratoria voor kwaliteitscontrole:

 • een jarenlang partnerschap versterkt door een vertrouwensrelatie met de voor gezondheidszorg bevoegde Belgische overheden;
 • een heel sterke band met alle apothekers, dankzij de missie die APB en zijn laboratoria al meer dan 50 jaar vervullen om de Belgische officina-apotheker bij te staan op het gebied van de conformiteit en de kwaliteit van producten.  
Copyright © 2016 Phasius. All rights reserved.